Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

logo

PT ONLINE

Hej! Mitt namn är Peter och mitt mål är att hjälpa dig att nå dina högt uppsatta mål.

PT Online är för dig som vill få individanpassad hjälp med din träning, kost och vanor oavsett var du bor, vilka förutsättningar, eller vilka mål du har. Jag kan hjälpa dig oavsett om du har ett prestationsmål, viktmål eller om du helt enkelt vill må bättre, bli av med värk och få en bättre livskvalitet. 

PT Online är det perfekta sättet för mig att erbjuda dig precis det du behöver, när du behöver det och bäst av allt, jag kan ge dig support, motivation och stöttning 24/7.

Det är dags att prioritera dig själv och investera i din HÄLSA!

Hör av dig via EMAIL om du har några frågor eller funderingar eller klicka på länken nedan för att skicka in en intresseanmälan så återkommer jag till dig inom 24 timmar. Vi hörs snart!

Peter

SKICKA IN EN INTRESSEANMÄLAN

Med PT Online får du...

Hur fungerar det?

Vi startar med en online konsultation, där vi tar reda på vad dina mål är och bästa vägen för dig att nå dem.

Baserat på dina förutsättningar, målsättningar och önskemål, kommer jag att skräddarsy ett program för dig. Mitt mål är att ditt program ska vara personligt, hållbart, motiverande, utmanande och ska ge garanterade resultat.

Du kommer att få tillgång till vår superbra och motiverande app. 

Det är dags att prioritera dig själv och investera i din HÄLSA & TRÄNING!

SKICKA IN EN INTRESSEANMÄLAN

Då kör vi igång!

Det är väldigt enkelt att komma igång och jag finns tillgänglig 24/7 om du har frågor och funderingar. 

1. Klicka på länken nedan för att skicka in en intresseanmälan så återkommer jag till dig inom 24 timmar eller skicka mig ett EMAIL om du har några frågor eller funderingar.

Vi ses snart

Peter

SKICKA IN EN INTRESSEANMÄLAN

Några framgångshistorier från mina kunder!

Det känns fantastiskt! Jag klarar till och med att göra "riktiga" armhävningar nu och det har jag ALDRIG klarat tidigare. Det känns som att lusten att träna har kommit tillbaka istället för att tvinga mig själv varje gång. Tack!!!

Christina 

Jag tycker om allt i denna coaching. Jag älskar träningspassen, recepten, appen, men mest av allt så uppskattar jag allt stöd jag får av Peter. Han finns där varje gång jag har frågor. Fantastisk service. Tack så mycket!

Laura 

Jag mår väldigt bra! Jag sover bättre än tidigare, min ryggvärk är borta och mina jeans sitter bättre. -3 kg på 30 dagar.

Anna 

Om du vill ha resultat, då är det Peter du ska kontakta. Vilken inspiration! Om du vill ha kroppen du har drömt om och må bättre då är det Peter du ska prata med. Han kan sina grejer! Jag är grymt nöjd med mina resultat de senaste 3 månaderna.

Samuel 

KONTAKTA MIG

Copyright © 2023 PT Peter